Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të ketë mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme.

Të dhënat kontaktuese

Bajram Kelmendi
nr.31
Prishtina, Kosova

+381 38 220 444

Email: info@infopres.co

Emri (*)

Emaili (*)

Titulli

Mesazhi

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar