Cili vend paralajmëron shkurtimin e dy milionë vendeve të punës?

511

Autoritetet kineze paralajmëruan se në kuadër të reformave ekonomike në këtë vend pa punë do të mbesin dy milionë punonjës në miniera dhe sektorin hekurudhor.

Më shumë