Që dreka apo darka juaj të lë mbresa për shije, gatuani gjellën Rollat Viçi me Bizele.

Që tryeza juaj për drekën apo darkën e ardhshme të jetë e hijshme dhe të lë mbresa për shije, gatuani gjellën Nuazetave me Soja...

Të gjithë adhuruesit e mishit të qengjit, sot kanë mundësi që të mësojnë një recetë të veçantë të përgatitjes, atë të gjellës Tul Qengji...

Për një drekë të shijshme për 4 persona ju preferojmë që të përgatisni File Viçi “Imperial”, gjellë kjo recetën e së cilën mund ta...

E shpejtë për gatim, me artikuj që gjejnë përdorim të përditshëm në kuzhinë. Të gjitha këto i ka gjella Bërxollë Pule e Shijshme të...

Begatojeni tryezën tuaj me gjellën Gulash Ala Suska, gatimin e së cilës bëhet duke ndjekur instruksionet vijuese.

Një gjellë si Mishi i pjekur dhe i mbështjellë në mënyrë solemne, do ishte gatimi më special që mund ta bëni për familjarët tuaj...

Sarmë pa yndyrë në mënyrë shkupjane mund të jetë pjesë e tryezës tuaj, mësoni më shumë për gatimin e saj në faqen vijuese.

Nëse dëshironi  që tryezën tuja ta pasuroni me përgatitjen e peshkut, mësoni si të përgatisni gjellën Smugj në Perime.

Që menun tuaj ta begatoni me një shije gjelle që do lë mbresa, përgatitni Bërxollë me Viç Meli Mello. Për përgatitje e këtij specialiteti për...

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar