Drekën apo darkën përfundojeni me një ëmbëlsirë të shijshme. E tillë si ëmbëlsira Papucaki e cila merr shumë pak kohë e mund për përgatitje.

Një ëmbëlsirë që gatuhet shpejt, ka pak përbërës dhe shumë shije-të gjitha këto janë karakteristikat e desertit Krem Bavaria prej Dredhëzave , recetën e...

Botëkuptimi se akullorja është ëmbëlsirë e verës, është i gabuar. Si në verë ashtu edhe në dimër një akullore e shijshme do ishte zgjedhja...

E shpejtë, e lehtë për gatim, me pak përbërës... të gjitha këto janë karakteristika të ëmbëlsirave të vogla Minjona Medeli të cilën pasi ta...

Për ëmbëlsirën tuaj të nesërme ju preferojmë të përgatisni Kek me Çokollatë dhe Fëstëkë. Për përgatitjen e ëmbëlsirës Kek me Çokollatë dhe Fëstëkë ju duhen...

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar