A e keni ditur që me kombinimin e thjeshtë të xhenxhefilit dhe ujit përftoni pijen me të cilën mund të eliminoni lehtë peshën e...

Nëse dëshironi që njëkohësisht të vishni diçka më praktike, moderne dhe me stil, fundi i linjës A është zgjedhja më e mirë! Edhe pse...

Shurupi tradicional nga hithrat përdoret për pastrimin e gjakut, por është i shijshëm edhe si pije freskuese, nëse e përzieni me ujë mineral dhe...

Pothuajse të gjitha llojet e dhimbjeve mund të zvogëlohen me ushtrime, pasi tek shumë njerëz dhimbjet janë rezultat i qëndrimit të gjatë ulur përgjatë...

Frizura më e preferuar pa dyshim këto ditë janë gërshetat e thurura. Gërshetat e thurura mirë, fillojnë në maje të kokës dhe lëshohen në dy...

Kushtojini rëndësi palestrës, dhe bëni që të gjithë të jenë konfuzë. Askush nuk do t’a kuptojë se ju merreni me stërvitje. Fëmijët dhe të...

Përbërësit ushqimor për të cilat ka nevojë trupi ndryshojnë me kalimin e moshës, që do të thotë çfarë bënte mirë në të 20-at nuk...

Analistja e njohur amerikane Carol Kinsey, e njohur edhe si profete e “profilit të dobët”, në librin e saj “The silent Language of leaders”...

Pilatesi është i shkëlqyeshëm për forcimin e muskujve në pjesët problematike të trupit, siç është p.sh., pjesa e brendshme e kofshëve.

Kjo recetë e mahnitshme është diçka që ju duhet patjetër ta provoni. Ajo jo vetëm që është praktike dhe e thjeshtë për tu pregaditur...

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar