Janë disa arsye se pse të sapo diplomuarit bëhen punonjësit më të mirë. Duke pasur parasysh natyrën e punës të një kompanie, industrie dhe...

Vend i lirë pune, pozita: Profesoreshë për kurse të gjuhës angleze.

Vend i lirë pune pune, pozita: Shitëse/e në Bardhosh.

Vend i lirë pune, pozita: Zyrtar për Regjistrim.

Vend i lirë pune, pozita: CMS Developer.

Vende të lira pune për: Teknik Instalues (4)

Vend i lirë pune për: Profesor/eshë.

Hapen konkurse pune për: 5 Infermier/e të Përgjithshëm/e

Vend i lirë pune, pozita: Agjent i shitjes.

Vend i lirë pune për: Drejtor Financiar.

Auto

Kompania Carbonfiber Dynamics e ka modifikuar BMW M4 për ta bërë atë më të shpejtë, duke e tejkaluar limitin e shpejtësisë që gjendet në...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar