“8 orë punë, 8 orë dëfrim e 8 orë gjumë”, ka qenë slogani i kërkesës së parë publike që është paraqitur për herë të...

Data 28 prill shënon Ditën Botërore të Sigurisë dhe Shëndetit në punë e cila në formë fushate ka për qëllim ndërgjegjësimin e të gjithë...

Moda Italia sh.p.k shpall konkurs për 6 vende të lira pune: Sektori A: Shitëse në sektor (femër) – 2 vende të lira. Dyqani: në Fushë...

Art Design është themeluar në vitin 1994. Kompania është ngritur si biznes familjar dhe vazhdon te jetë e tillë. Gjatë dy viteve të para,...

Scootaxi është një ide inovative e cila ka për qëllim lehtësimin e udhëtimit për qytetarët nëpër Prishtinë. Deri te ideja jonë kemi ardhur si...

E themeluar në tetor të vitit 2010, Balcanica është kompani  e njohur në rrjetin e kompanive të reklamave. Me eksperiencë në fushën e marketingut dhe...

Cityshop- Teleshopping i markave tё njohura botёrore. Cityshop.tv ёshtё themeluar nё vitin 2011, dhe funksionon nё kuadër tё Balcanica.

Auto

Kompania Carbonfiber Dynamics e ka modifikuar BMW M4 për ta bërë atë më të shpejtë, duke e tejkaluar limitin e shpejtësisë që gjendet në...
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar