Shitet banesa prej 80m2 në katin e 3-të, Mati 1, Prishtinë.

Shitet banesa në Ulpianë me sipërfaqe 90m2.

Shitet shtëpia ekskluzive në Prishtinë me 500m2.

Shitet banesa në Prishtinë. Banesa ka 70 m2.

Shitet banesa në Prishtinë me 105m2.  

Shitet villa me një hapësirë prej 120m2 në Brezovicë, Shtërpcë.

Shitet banesa në qendër të Prishtinës.

Shitet banesa me 75 m2 në rrugën kryesore Gjilan –Kamenicë, me çmim 52.00 euro.

Shitet shtëpia me sipërfaqe prej 250m2 në lagjen "Bregu i Diellit" në Prishtinë.

Shitet banesa në lagjen “Dardania” me sipërfaqe prej 90m².
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar