Shitet banesa në Breg të Diellit te banesat e kuqe tek Qendra Tregtare.

Lëshohet me qera shtëpia në Veterrnik, objekti ka 200m2.

Lëshohet me qera shtëpi në lagjen “Qëndresa” mbrapa Grandstore.

Lëshohet banesë me qera në Lagjen e Spitalit. Banesa ka sipërfaqe prej 107 m2.

Lëshohet banesë me qera në Rr. “Ahmet Krasniqi” në lagjen Arbëria.

Banesë 75m2 me qira në lagjen Dodona te 4 Llullat.

Lëshohet me qira banesa në Breg te Diellit më saktësisht tek Shtëpia e Shëndetit.

Lëshohet me qera banesa 60 m2 te “Bregu i Diellit” në Prishtinë nga agjencioni “Search Estate”.

Lëshohet me qera banesa me 65m² në Prishtinë.

Lëshohet me qera banesa në qendër të Prishtinës.
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar