Mediat greke raportojnë se mbi 30 fotoreporterë, grekë dhe të huaj, janë ndaluar nga policia maqedonase.

Duke filluar nga data 4 maj nis de facto zbatimi i ligjit të dekriminalizimit. Zyrtarët kanë 15 ditë kohë për të plotësuar formularin e...

Tre emigrantë janë mbytur në Gjevgjeli, pranë kufirit greko-maqedonas, gjatë përpjekjeve për të kaluar “Lumin e Thatë”, niveli i të cilit ishte rritur ndjeshëm...

Papa Françesku sot pritet të nënshkruajë dekretin për kanonizimin e shenjtores shqiptare Nënë Tereza.

Nga mbyllja e kufijve grupe refugjatësh vazhdojnë të mbeten të bllokuar në kufirin mes Maqedonisë dhe Serbisë,duke bllokuar çdo rrugë drejt Evropës.

Më në fund shpaloset e vërteta e madhe! Shqiptarët në Maqedoni jo që nuk janë numri dy i popullsisë, por janë numri një, 47...

Avokatja e palës mbrojtëse në rastin “Lagjja e Trimave- Kumanovë”, Artene Ademi Iseini në deklaratën e saj për Portalb pohon se deri tash provat...

Në zonën teknologjike-industriale të Kërçovës ka filluar sot me punë fabrika për prodhimin e jastëkave të ajrit, që njihen si ‘airbags’, për marka të...

Ka ardhur koha që të paktën kryetari i Parlamentit të Maqedonisë të jetë shqiptar. Në këtë mënyrë do të dëshmohet se shqiptarët janë lojalë...

Shira që mund të shkaktojnë daljen e lumenjve nga shtrati dhe vërshime, e presin sot Maqedoninë.

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar