Ushtarët rusë po përgatisin avionët luftarakë dhe pajisjet luftarake për t’u tërhequr nga Siria, deklaroi sot Ministria e Mbrojtjes.

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotshme ka formuar një komision, i cili do të merret me hartimin e projektligjit për Trepçën. Komisioni ka...

Mediat greke raportojnë se mbi 30 fotoreporterë, grekë dhe të huaj, janë ndaluar nga policia maqedonase.

15 marsi njihet si Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit, që ka për qëllim mbrojtjen e konsumatorëve. Mbrojtja, ka të bëjë me ruajtjen e shëndetit dhe...

Deputetët opozitarë do të marrin pagën bazë prej 1488 euro, pa mëditje edhe pse kanë vendosur që ta bojkotojnë punën e legjislativit.

Ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni priti sot ambasadorin e Italisë në Kosovë Andreas Ferrarese, me të cilin biseduan për gjendjen e përgjithshme...

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko ka garantuar qytetarët shqiptarë se ekonomia nuk rrezikohet nga deflacioni.

Duke filluar nga data 4 maj nis de facto zbatimi i ligjit të dekriminalizimit. Zyrtarët kanë 15 ditë kohë për të plotësuar formularin e...

Liridon Kabashi e ka pranuar fajësinë për pjesëmarrje në luftën në Siri. Bashkë me gjashtë të tjerë, në mesin e tyre edhe imami Zeqirja...

Presidenti serb, Tomislav Nikoliç, javën e shkuar qëndroi në Moskë. Atje ai u takua me krerë shtetërorë e përfaqësues të Kishës ruse. Nikoliç dha...

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar