Mësoni gjuhën angleze në kohë më të shpejtë përmes kursit online i cili i ka të detajuara dhe të ilustruara më foto e video...

Në këtë klasë do të keni mundësinë të ndërtoni webfaqën tuaj të parë personale. Nuk keni nevojë të keni njohuri të kodimit paraprak, pasi...

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar