Bregdeti i thyer i Shqipërisë, me fshatrat tradicionale të vendosura në gjiret e izoluara dhe plazhet e arta ishte një vend që filloi të...

UN Sustainable Develpmet Soultion Netëork mati mirëqenien e përgjithshme të banorëve në 150 vende të ndryshme duke u bazuar në disa faktorë kyç siç...

Larissa, është një blogere nga Amerika e cila po e promovon Kosovën nëpër botë përmes fotove dhe shkrimeve të saj për shtetin më të...

Me një shtirje rreth 1.2 kilometra dhe gjerësi 100 metra, plazhi i Livadhit veçohet për rërën e pastër e të mineralizuar. Ky plazh ende...

“Dru Libër Dru” është programi i dy kompanive të librave për fëmijë dhe qëllimi i këtij programi është që pasi të lexohet libri të...

Në bazë të një klasifikimi që ka bërë prestigjiozja britanike “Daily Mail”, plazhet e Shqipërisë janë mahnitëse dhe arrihen vetëm me 347 hapa.

“Production Studio Viz-Art “ ka arritur që të realizojë projektin e parë të teknikës 3D në Kosovë me filmin e animuar “Beni ecën vetë”.

Filmi i ri mbi jetën e shkurtër të simbolit të 6 milion viktimave të holokaustit, përfshinë intervistat me shokët e fëmijërisë, ditarin që i...

Prej muajit qershor, ish-ishulli ushtarak Sazani do të jetë i hapur për turistët. Këtu mund ta gjejnë veten të gjithë për pushime, sidomos ata që...

Statuja më e shtrenjtë në historinë e artit të statujave është “Pointing Man” e skulptorit zviceran Alberto Giacometti.

Prona

infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar