Megjithëse civilizimi ditët e sotme ka arritur një shkallë të lartë progresi dhe teknologjie, e ardhmja duket edhe më premtuese. Njerëzit mund të jetojnë...

DIAMBE është nismetar i konceptit Hard Discount në Kosovë të filluar me hapjen e marketit të parë në vitin 2012.

Amre Group, pikë e shitjes e referencës për mobilie “Made në Itali” në tërë Kosovën.

Kolegji ”FAMA”, i themeluar në Kosovë si institucion privat i arsimit të lartë është i angazhuar në fushën e mësimdhënies dhe të kërkimeve shkencore...

Vizioni i GOGAJ AG është që me shpejtësi dhe saktësi, me produkte cilësore dhe çmime të lira, të jetë çdo herë në sherbim të...

Alba Qeramika është kompani lidere në Kosovë në sektorin e qeramikës.

Mobileria Doni është biznes familiar dhe udhëheqet nga presidenti dhe CEO, Faruk Beqiri, dhe babai i tij Riza Beqiri i cili është kryetar dhe...

Ndërmarrja Ndërtimore Prodhuese “HOXHA” është kompani e profilizuar dhe e përcaktuar vetëm në ndërtimtarinë e lartë dhe atë kryesisht në investimet vetjake, në ndërtimin...

Për takime, ekspozita, konferenca dhe ahengje të cilat nuk harrohen kurrë, duhet zgjedhur “Emerald Hotel”. Duke qenë vetëm 10 minuta nga qendra e qytetit...

Investimi në dije asnjëherë nuk është i tepër. Për këtë të gjithë rendim pas universiteteve që ofrojnë qasjet më të reja në mësimdhënie e...

Prona

infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar