Megjithëse civilizimi ditët e sotme ka arritur një shkallë të lartë progresi dhe teknologjie, e ardhmja duket edhe më premtuese. Njerëzit mund të jetojnë...

Baleti Kombëtar i Kosovës sonte më 11 shkurt në ora 20:00 në Teatrin Kombëtar të Prishtinës do të jep shfaqjen “Ngjyrat e vallëzimit” –...

Të shtunën në Prishtinë duke filluar prej orës 22:00 në lokalin Hamam Jazz Bar do të përformojë grupi alternativ Jericho.Jericho është një grup muzikor...

Të premten në ora 20:00 do të prezantohet premier koncerti recital i Xhemali në kuadër të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota”.

DIAMBE është nismetar i konceptit Hard Discount në Kosovë të filluar me hapjen e marketit të parë në vitin 2012.

Amre Group, pikë e shitjes e referencës për mobilie “Made në Itali” në tërë Kosovën.

Kolegji ”FAMA”, i themeluar në Kosovë si institucion privat i arsimit të lartë është i angazhuar në fushën e mësimdhënies dhe të kërkimeve shkencore...

Janë 11 artistë që do të shfaqin veprat e tyre artistike në ekzpozitën “Denied” , sonte në orën 19:00 në Galerinë Qahili. Kjo ekzpozitë...

Vizioni i GOGAJ AG është që me shpejtësi dhe saktësi, me produkte cilësore dhe çmime të lira, të jetë çdo herë në sherbim të...

Sot në stadiumin “Elbasan Arena” në Elbasan do të zhvillohet ndeshja futbollistike në mes të Kombëtares shqiptare dhe asaj Serbe.

Prona

infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar