Shitet Audi A4 1.9 TDI. Viti i prodhimit 2006.

Shitet Volkswagen Passat B8 Comfortline 2.0 TDI.

Shitet vetura e tipit Volkswagen Polo e vitit 2011.

Shitet vetura BMW X1 2.3 xDrive, e doganuar.

Shitet Opel Corsa 1.3, e doganuar.

Shitet Veutra Audi A3 2.0. Vetura është prodhim i vitit 2005.

Shitet vetura Mercedes A160 e vitit 2006.

Shitet Golf IV 1.9 TDI. Vetura është prodhim i vitit 2003.  

Shitet vetura Passat Phaeton 2.0 TDI.

Në shitje vetura e tipit VolksWagen Golf 2.0 TDI

Prona

Grumbulli i lodrave, në përgjithësi dhe sidomos teatri i kukullave që dominon në shtëpi, duhet të ngelen në fëmijërinë tuaj…
infosite.alinfosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar